Har Grafana brug for en database?
Har Grafana brug for en database?

Video: Har Grafana brug for en database?

Video: Har Grafana brug for en database?
Video: HAR to JMX 2024, September
Anonim

[ database ] Grafana har brug for en database at gemme brugere og dashboards (og andre ting). Som standard er det er konfigureret til at bruge sqlite3 som er en indlejret database (inkluderet i hovedsagen Grafana binær).

Hvilken database bruger Grafana på denne måde?

Som standard, Grafana installeres med og bruger SQLite, som er en indlejret database opbevares i Grafana installationssted.

Derudover, hvorfor har vi brug for Grafana? Grafana at være en open source-løsning gør os også i stand til at skrive plugins fra bunden til integration med flere forskellige datakilder. Værktøjet hjælper os med at studere, analysere og overvåge data over en periode, teknisk kaldet tidsserieanalyse.

Gemmer Grafana data heraf?

Grafana understøtter to måder at opbevaring session data : lokalt på disk eller i en database/cache-server. Hvis du vil butik sessioner på disk kan du bruge sticky sessioner i din load balancer.

Hvilken havn kører Grafana på?

Som standard, Grafana kører på havn 3000. I tilfælde af din server er ved hjælp af en firewall skal du åbne Havn ved at bruge firewall-cmd-kommandoen som vist nedenfor.

Anbefalede: