Har computere interne højttalere?
Har computere interne højttalere?
Anonim

Standard skrivebord computere gør ikke har indbyggede højtalere , men snarere en lydudgangsport. På computere sådan her, din højttalere er eksterne. Normalt vil du har købt en separat højttaler indstillet til brug med din computer . hvis du gør ikke har højttalere , vil enhver, der har et 3,5 mm stik, fungere.

I forhold til dette, har computerskærme indbyggede højttalere?

Nogle endeløse computer modeller gør ikke har indbyggede højtalere . hvis du gør ikke har højttalere , dig kan sæt hovedtelefoner i lydstikket i stedet for. hvis du har en HDMI computerskærm eller tv skærmen , dig kan høre lyd fra din computer gennem skærmen sig selv.

Udover ovenstående, har Dell desktops interne højttalere? Bestemte Dell computere , såsom Optiplex, kan indeholde indbygget interne højttalere . Interne højttalere eliminere brug for at købe og installere eksternt højttalere , som kan spare en anstændig mængde skrivebordsplads og opsætningstid.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er intern højttaler i Computer?

Alternativt benævnt en pc-højttaler , ombord højttaler , og system højttaler , det intern højttaler er en grundlæggende højttaler på et bundkort, der skaber bip, biplyde og monotoner. Det intern højttaler virker selvom dit lydkort ikke virker.

Har bærbare computere indbyggede højttalere?

I dag er de fleste bærbare computere komme med stereoanlæg bygget højttalere -i. Nogle af de virkelig tynde bærbare computere kom ikke med højttalere eller en mikrofon installeret; de vilje som regel har mikrofon og højttaler jack i stedet.

Anbefalede: