Kan ActivInspire bruge smartboards?
Kan ActivInspire bruge smartboards?
Anonim

jeg gør ved det Smart notesbog virker på Promethean brædder og ActivInspire arbejder på Smartboards og at begge fungerer godt interaktivt. Du kan åbne ActivPrimary og ActivStudio flipovers på ActivInspire og de arbejder også interaktivt.

Også spurgt, er Promethean boards og smart boards det samme?

Forskellen ligger i softwaren. Begge SMART og Promethean tilbyde engagerende og funktionsrige softwarepakker, der passer sammen med deres interaktive systemer. Den vigtigste forskel er dog levetidsomkostninger.

Kan du på samme måde bruge smart notesbog på Promethean-tavler? Med Promethean dens en licens pr bestyrelse de lader du installere det på andre pc'er, så længe de ikke er tilsluttet til projektorer / andre folk IWBs så du kan bruge dem til oprette lektioner på lærerens bærbare computere osv. (medmindre de har ændret det igen).

Kan du udover dette bruge Promethean flipover på et Smartboard?

Ja, du kan åben Promethean flipover indenfor Smart Board Notebook software!! Klik på "Filer" i øverste venstre hjørne. Klik derefter på "Importer" og vælg. flp-fil du vil have.

Kan jeg downloade ActivInspire gratis?

For at få adgang til Promethean Planets utallige ressourcer skal du besøge deres hjemmeside og oprette en gratis konto. Efter oprettelse af en konto kan du evt Hent det ActivInspire software fra Promethean Planet.

Anbefalede: