Hvad er standardformen for et Monomial?
Hvad er standardformen for et Monomial?

Video: Hvad er standardformen for et Monomial?

Video: Hvad er standardformen for et Monomial?
Video: Multiplying monomials | Polynomial arithmetic | Algebra 2 | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

EN monomial i standard formular er (i det væsentlige) produktet af en eller flere faktorer: en konstant koefficient og en faktor for hver variabel i udtrykket. Desuden skal faktoren for en given variabel være variablen hævet til potensen af et konstant heltal, graden af denne variabel.

På samme måde spørges der, hvad er et eksempel på et mononomium?

EN monomial er et udtryk i algebra, der indeholder et led, som 3xy. Monomier omfatter: tal, hele tal og variable, der ganges sammen, og variabler, der ganges sammen. Ethvert tal, helt i sig selv, er en monomial , som 5 eller 2, 700. A monomial kan også være en variabel, som m eller b.

Ved siden af ovenstående, er en brøk en Monomial? EN monomial er produktet af ikke-negative heltalspotenser af variable. Følgelig er en monomial har INGEN variabel i sin nævner. Den har én sigt. Overvej også, at nævneren kunne være 1, hvis du sætter din brøkdel i decimalform, som er 3,5.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er et eksempel på et polynomium i standardform?

Definition: A polynomium er i standard formular når dens term af højeste grad er først, er dens periode af 2. højeste grad 2. osv. Eksempler af Polynomier i standardform . Ikke- Eksempler af Polynomier i standardform . x2 + x + 3. 2y 4 + 3 år 5 + 2+ 7.

Hvad vil det sige at skrive et udtryk i standardform?

Når du er bedt om at sætte en udtryk i standardform , at midler du skal samle alle ens udtryk. For eksempel, hvis du havde problemet: 5a + (6 - a)

Anbefalede: