Hvad er Cshtml i ASP NET MVC?
Hvad er Cshtml i ASP NET MVC?

Video: Hvad er Cshtml i ASP NET MVC?

Video: Hvad er Cshtml i ASP NET MVC?
Video: Introduction to ASP.NET Core MVC (.NET 8) 2024, Kan
Anonim

cshtml er filtypenavnet, der refererer til razor view-motoren. Ud over straight html indeholder disse filer også C#-kode, der er kompileret på serveren, før siderne bliver server op til browseren.

Desuden, hvad står Cshtml for?

cshtml står for C# HTML. Disse visninger giver mulighed for Razor-syntaks, som er en kombination af HTML blandet med C#.

hvad er _layout Cshtml i MVC? cshtml " fil under mappen "Delt". Filen " _Layout . cshtml " repræsenterer layout på hver side i ansøgningen. Højreklik på den delte mappe i Solution Explorer og gå derefter til "Tilføj" og klik på "Vis". Nu er visningen blevet oprettet.

Ved også, hvad er _viewstart Cshtml i MVC?

_Sestart . cshtml bruges til at placere fælles brugergrænsefladelogik på tværs af visningerne i mappen, hvor den er placeret. Det betyder, at visningerne i en enkelt mappe, der har _Sestart . cshtml vil blive gengivet sammen med den. For eksempel: Hvis vi observerer visningsmappen i en MVC projekt, vi får se _Sestart.

Hvad er MVC Razor?

ASP. NET MVC - Barbermaskine . Barbermaskine er en markup-syntaks, der lader dig indlejre serverbaseret kode på websider ved hjælp af C# og VB. Net. Det er ikke et programmeringssprog. Det er et opmærkningssprog på serversiden. Barbermaskine har ingen bånd til ASP. NET MVC fordi Barbermaskine er en generel skabelonmotor.

Anbefalede: