Hvad er en Java iterator?
Hvad er en Java iterator?

Video: Hvad er en Java iterator?

Video: Hvad er en Java iterator?
Video: Stream Api vs Foreach vs Iterator [Java Performance Test] 2024, Kan
Anonim

I Java , Iterator er en grænseflade tilgængelig i Collection framework i java . util-pakke. Det er en Java Markør bruges til at iterere en samling af objekter. Det bruges til at krydse et samlingsobjekts elementer én efter én. Den er tilgængelig siden Java 1.2 Indsamlingsramme.

Når du holder dette i øjesyn, hvad er listeiterator i Java?

Synes godt om Iterator , ListIterator er en Java Iterator , som bruges til at iterere elementer én efter én fra en Liste implementeret objekt. Den er tilgængelig siden Java 1.2. Det strækker sig Iterator interface. I modsætning til Iterator , Det understøtter både fremadgående og bagudgående iterationer.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er iterator og enumeration i Java? Optælling og Iterator er to grænseflader i java . util-pakke, som bruges til at krydse elementerne i et samlingsobjekt. Ved brug af Optælling , kan du kun krydse samlingsobjektet. Men bruger Iterator , kan du også fjerne et element, mens du går gennem samlingen.

Så hvorfor har vi brug for iterator i Java?

5 svar. Som du har sagt iterator bruges, når du vil have for at fjerne ting, mens du gentager arrayets indhold. Hvis du ikke bruger en iterator men bare have en for-løkke og inde i den, brug fjernmetoden, du vil få undtagelser, fordi indholdet af arrayet ændres, mens du itererer igennem.

Har Java næste iterator?

boolesk har Næste (): Det returnerer sandt hvis Iterator har mere element at gentage. Objekt Næste (): Det returnerer Næste element i samlingen indtil den har Næste () metode returnere sandt. Det her metode kaster 'IllegalStateException', hvis denne funktion kaldes før Næste () påberåbes.

Anbefalede: