Indholdsfortegnelse:

Kan Google Mini fungere uden WiFi?
Kan Google Mini fungere uden WiFi?

Video: Kan Google Mini fungere uden WiFi?

Video: Kan Google Mini fungere uden WiFi?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Der er ikke behov for trådløst internet ! Alt hvad du skal gør er: Sæt ethernet-kablet i ethernet-porten i væggen og i adapteren. (Det er vigtigt at gør dette først, fordi højttaleren sandsynligvis ikke vil oprette forbindelse, hvis den starter op, før ethernet-kablet er tilsluttet.)

På samme måde kan du bruge Google home mini med hotspot?

Det Google Home mini kan ikke konfigureres tethered til en mobil hotspot . jeg er generelt engageret til det Google økosystem og ejer en GoogleHome og -en Google mini og også for nylig skiftet til -en Google Pixel 2-telefon med Google Fiservice. Google mini I var sikker ville være i stand til til forbinde til denne router serverede upWifi.

På samme måde er Google Mini trådløs? Google Hjem Mini er en trådløst internet -tilsluttet smart højttaler, der ligner en lille stofbeklædt nålepude.

Kan du på samme måde ikke forbinde Google home mini til WiFi?

Generel fejlfinding

  1. Genstart Google Home. Tag strømkablet ud af GoogleHome-enheden.
  2. Tving til at lukke og genstarte Google Home-appen. Fra en IOS-enhed.
  3. Prøv at oprette forbindelse manuelt til Google Home SSID fra din telefon eller tablets Wi-Fi-indstillinger. Gå til Wi-Fi-indstillingerne på din mobilenhed.

Kan jeg bruge min Google home mini som en Bluetooth-højttaler?

Du kan bruge Bluetooth at streame lyd fra din Google Home til en anden højttaler , send lyd fra din telefon til din Google Home , og endda tilslutte din Google Assistent-udstyret telefon med en Bluetooth højttaler at skabe dit eget provisoriske Hjem enhed.

Anbefalede: