Er malveplanten spiselig?
Er malveplanten spiselig?

Video: Er malveplanten spiselig?

Video: Er malveplanten spiselig?
Video: FIOL, spiselig lilla hverdagsmagi, OPPSKRIFT på fiolsirup 2024, Kan
Anonim

Mens malve er spiselig , det er ikke den mest spændende green, du kan fouragere fra din gård. Den har en mild, næsten ikke-eksisterende smag, og det virker nok til sin fordel. Ligesom tofu tager det bare smagen af alt det andet i din skål. Det hele plante er spiselig - rod, stængler, blade, blomster , og frugter.

Er malveplanten også giftig?

Nej, almindeligt malve ( Malva sylvestris) er ikke giftig plante . Mallow bruges i urtemedicin for sin rigdom på slim, en opløselig fiber med afdæmpende virkning, som ikke er giftig, selvom den kan have bivirkninger.

For det andet, hvordan tilbereder du Mallow? Bring olivenolie til medium varme i en stegepande, svits løg i 3 til 5 minutter, indtil de er bløde og let gyldne. Tilføj khobeizeh ( malve ) og hvidløg og salt. Dæk dem til og lad dem simre ved svag varme i cirka 15 minutter, eller indtil de er kogte.

Man kan også spørge, hvad malveplanten bruges til?

Folk bruger blomsten og bladet til at lave medicin. Mallow er anvendes til irritation af mund og svælg, tør hoste og bronkitis. Det er også anvendes til mave- og blæreproblemer. For at behandle sår, nogle mennesker sætter malve i en varm fugtig dressing (omslag) og påfør den direkte på huden, eller tilsæt den til badevandet.

Hvordan ser almindelig malva ud?

Almindelig malva bladene er skiftende, på lange bladstilke, cirkulære til nyre- formet , tandet og lavvandet 5-9 fligede, 2-6 cm bred. Korte hår findes på øvre og nedre bladoverflader, kanter og bladstilke.

Anbefalede: