Er globe mallow spiselig?
Er globe mallow spiselig?

Video: Er globe mallow spiselig?

Video: Er globe mallow spiselig?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Globemallow Vilde blomster: Hård som negle og også smuk. Fordi denne farve er usædvanlig i andre blomster, fik den navnet "grenadine." Mens globemallows er alt spiselig , de har desværre ikke smag til at matche glansen af deres blomster.

Folk spørger også, kan man spise mallow?

Mens malve er spiselig, er det ikke det mest spændende grønt du kan foder fra din gård. Den har en mild, næsten ikke-eksisterende smag, og det virker nok til sin fordel. Ligesom tofu tager det bare smagen af alt det andet i din skål. Hele planten er spiselig - rod, stængler, blade, blomster og frugter.

Man kan også spørge, hvad er malva godt for? Mallow bruges til irritation af mund og svælg, tør hoste og bronkitis. Det bruges også til mave- og blæreproblemer. For at behandle sår, nogle mennesker sætter malve i en varm fugtig dressing (omslag) og påfør den direkte på huden, eller tilsæt den til badevandet. I fødevarer, malve bruges som farvestof.

Derudover, er Mallow giftig?

Nej, almindeligt malve (Malva sylvestris) er ikke en giftig plante. Mallow bruges i urtemedicin for sin rigdom på slim, en opløselig fiber med afslappende virkning, som ikke er giftig , selvom det kan have bivirkninger.

Er indisk mallow spiselig?

De umodne frø er spiselig rå. På verdensplan er der omkring 160 arter i slægten, hvoraf flere bliver brugt til føde på forskellige måder, blandt dem Abutilon guineense og Abutilon megapotamicum. Hos A. guineense spises blomsterne rå og blade spises som Marsh Mallow.

Anbefalede: