Hvordan dyrker man globe mallow?
Hvordan dyrker man globe mallow?

Video: Hvordan dyrker man globe mallow?

Video: Hvordan dyrker man globe mallow?
Video: UFOs, Non-Human Intelligence, Consciousness, The Afterlife & Anomalous Experiences: Whitley Strieber 2024, Kan
Anonim

Denne smukke, men hårde plante klarer sig bedst i fuld sol og klarer sig godt i områder med varm, reflekteret varme. Lade være med plante i skyggefulde områder, da dette vil få dem til dyrke benbenet. Globe mallow selvså, og frøplanterne kan flyttes og transplanteres om efteråret, hvis det ønskes.

Ved også, hvordan man dyrker Mallow?

Mallow er let at dyrke og start fra frø, så længe du vælger et sted, der giver fugtig, veldrænet, organisk rig jord og fuld sol. Sidstnævnte fremmer energisk vækst og reducerer behovet for indsats. Plant frøene direkte i haven og hold området jævnt fugtigt indtil planter dukke op.

Ved også, er globe mallow spiselig? Medlemmerne af Mallow familie er for det meste spiselig som en salat grønt og potherbs, selvom det ikke er meget almindeligt anvendt, sandsynligvis på grund af deres slimede konsistens. Blomsterne og frøene er også spiselig.

For det andet, hvor vokser malveplanten?

Marsken malve (Althea officinalis), en flerårig plante plante hjemmehørende i Østeuropa og det nordlige Afrika, er naturaliseret i Nordamerika, især i sumpede områder nær havet; dens rod blev tidligere forarbejdet til at lave skumfiduskonfekt.

Vil Mallow vokse i skygge?

Omsorg for Fælles Mallow i Gardens It vil vokse under de fleste jordbundsforhold, selvom den synes at foretrække sandet, tør jord. Den vokser i sol til part skygge . For fælles malve kontrol, deadhead brugt blomstrer før de kan gå til frø.

Anbefalede: