Hvordan dyrker man ørkenmalva?
Hvordan dyrker man ørkenmalva?

Video: Hvordan dyrker man ørkenmalva?

Video: Hvordan dyrker man ørkenmalva?
Video: Hvordan dyrker man cannabis? (BILLIG) DEL 1 2024, Kan
Anonim

Denne smukke, men hårde plante klarer sig bedst i fuld sol og klarer sig godt i områder med varm, reflekteret varme. Lade være med plante i skyggefulde områder, da dette vil få dem til dyrke benbenet. Globe mallow gør selv- frø , og frøplanterne kan flyttes og transplanteres om efteråret, hvis det ønskes.

Hvordan dyrker man på denne måde globemallow?

Denne smukke, men hårde plante klarer sig bedst i fuld sol og klarer sig godt i områder med varm, reflekteret varme. Lade være med plante i skyggefulde områder, da dette vil få dem til dyrke benbenet. Globe mallow selvså, og frøplanterne kan flyttes og transplanteres om efteråret, hvis det ønskes.

Derudover, hvor vokser Mallow? Habitat. Den almindelige mallow kan godt lide at vokse i græsplæner, haver, vejkanter, affaldsområder og dyrkede arealer. Det opstod i Europa , Asien , og det nordlige Afrika og er også i Amerika og Australien.

Desuden, hvordan beskærer du en ørkenmallow?

Beskær en gang om året til cirka 6 inches til 1 ft. efter at den er færdig med at blomstre i det sene forår/den tidlige sommer, hvilket vil hjælpe med at forhindre dem i selvsåning, maksimere fremtidig blomstring og minimere uproduktiv, træagtig vækst. Globe mallow er ikke den type plante, der gentagne gange skæres til en formel form.

Er Mallow en flerårig plante?

Malveplanter er virkelig stauder. Men de dyrkes normalt som etårige. Blomsterblomsterne ligner stokroser og er 2 tommer på tværs, i lyserøde eller hvide farver. Bladene er hjerteformede.

Anbefalede: