Hvad er Onos controller?
Hvad er Onos controller?

Video: Hvad er Onos controller?

Video: Hvad er Onos controller?
Video: Simple demo openflow switch protocol on ONOS vs Mininet 2024, Kan
Anonim

Åbn netværksoperativsystem ( ONOS ®) er den førende open source SDN controller til opbygning af næste generations SDN/NFV-løsninger. Ved at flytte intelligens ind i ONOS Sky controller , innovation er aktiveret, og slutbrugere kan nemt oprette nye netværksapplikationer uden at skulle ændre dataplansystemerne.

Så hvad er SDN-controller?

An SDN controller er en applikation i et softwaredefineret netværk ( SDN ) arkitektur, der styrer flowkontrol for forbedret netværksstyring og applikationsydelse. Det SDN controller platform kører typisk på en server og bruger protokoller til at fortælle switche, hvor de skal sende pakker.

Ved også, hvad er Floodlight-controller? Floodlight controller er et SDN Controller udviklet af et åbent fællesskab af udviklere, hvoraf mange fra Big Switch Networks, der bruger OpenFlow-protokollen til at orkestrere trafikstrømme i et softwaredefineret netværksmiljø (SDN).

Derfor, hvad er Ryu controller?

Ryu controller er et åbent, softwaredefineret netværk (SDN) Controller designet til at øge netværkets smidighed ved at gøre det nemt at administrere og tilpasse, hvordan trafikken håndteres.

Hvad er forskellen mellem SDN og NFV?

SDN søger at adskille netværkskontrolfunktioner fra netværksvideresendelsesfunktioner, mens NFV søger at abstrahere netværksvideresendelse og andre netværksfunktioner fra den hardware, den kører på. Hvornår SDN udfører på en NFV infrastruktur, SDN videresender datapakker fra en netværksenhed til en anden.

Anbefalede: