Hvad gør en I O-controller?
Hvad gør en I O-controller?

Video: Hvad gør en I O-controller?

Video: Hvad gør en I O-controller?
Video: Computer Architecture - I/O controller 2024, Kan
Anonim

En I/O controller forbinder input- og output-enheder (I/O) til bussystemet på en central processorenhed (CPU). Den kommunikerer typisk med CPU'en og med systemhukommelsen over systembussen og kan styre mange enheder.

Spørgsmålet er også, er en controller input eller output?

Det input / output controller er en enhed, der forbinder mellem en input eller output enhed og computeren eller hardwareenheden. Dog en I/O controller kan også være en intern tilføjelse, der enten kan bruges som erstatning eller give mulighed for yderligere input eller output enheder til computeren.

Man kan også spørge, hvad er formålet med porte busser og controllere i I O systemet? Det systembus , også kaldet hukommelsen bus , laver en forbindelse mellem CPU'en og hovedhukommelsen på computeren, der ligger på bundkortet. Input/Output (I/ O ) eller udvidelse busser er ansvarlige for at forbinde de perifere enheder (mus, tastatur, flashdrev) til den centrale behandlingsenhed (CPU).

Heri, er en controller en input-enhed?

Et spil controller , eller simpelthen controller , er en input-enhed bruges sammen med videospil eller underholdningssystemer til at levere input til et videospil, typisk for at styre et objekt eller en karakter i spillet.

Hvad er I O-portens rolle?

(1) (Input/Output Havn ) Et I/ O port er en stikkontakt på en computer, som et kabel er sat i. Det Havn forbinder CPU'en til en perifer enhed via et hardwareinterface eller til netværket via et netværksinterface. (2) (Input/Output Havn ) I en pc, en I/ O port er en adresse, der bruges til at overføre data.

Anbefalede: