Hvad er join i DBMS med eksempel?
Hvad er join i DBMS med eksempel?

Video: Hvad er join i DBMS med eksempel?

Video: Hvad er join i DBMS med eksempel?
Video: SQL Joins Explained |¦| Joins in SQL |¦| SQL Tutorial 2024, April
Anonim

SQL TILSLUTTE . SQL Tilslutte bruges til at hente data fra to eller flere tabeller, som er tilsluttet vises som et enkelt sæt data. Det bruges til at kombinere kolonne fra to eller flere tabeller ved at bruge værdier, der er fælles for begge tabeller. TILSLUTTE Nøgleord bruges i SQL-forespørgsler til tilslutte sig to eller flere borde.

Ved også, hvad er join in DBMS?

Tilslutte er en binær operation, som giver dig mulighed for at kombinere tilslutte produkt og udvalg i én enkelt erklæring. Målet med at skabe en tilslutte betingelse er, at det hjælper dig med at kombinere data fra flere tilslutte borde. SQL slutter sig til giver dig mulighed for at hente data fra to eller flere DBMS borde.

Ligeledes, hvad er join i SQL med eksempel? EN SQL JOIN kombinerer poster fra to tabeller. EN TILSLUTTE lokaliserer relaterede kolonneværdier i de to tabeller. En forespørgsel kan indeholde nul, én eller flere TILSLUTTE operationer.

Den generelle syntaks med INNER er:

  • VÆLG kolonnenavne.
  • FRA tabelnavn1 INDRE JOIN tabelnavn2.
  • TIL kolonnenavn1 = kolonnenavn2.
  • HVOR tilstand.

Med dette i øjesyn, hvad er joinforbindelse og typer af joinforbindelse med eksempel?

Forskellige Typer af SQL TILtræder (INDRE) TILSLUTTE : Returnerer poster, der har matchende værdier i begge tabeller. VENSTRE (YDRE) TILSLUTTE : Returnerer alle poster fra den venstre tabel og de matchede poster fra den højre tabel. HØJRE (YDRE) TILSLUTTE : Returnerer alle poster fra den højre tabel og de matchede poster fra den venstre tabel.

Hvad er naturligt at slutte sig til eksempel?

EN NATURLIG JOIN er en TILSLUTTE operation, der skaber en implicit tilslutte klausul for dig baseret på de fælles kolonner i de to tabeller, der forbindes. Fælles kolonner er kolonner, der har samme navn i begge tabeller. EN NATURLIG JOIN kan være en INDRE tilslutte , en VENSTRE YDRE tilslutte , eller en HØJRE YDRE tilslutte . Alle de fælles kolonner.

Anbefalede: