Indholdsfortegnelse:

Hvordan fjerner jeg min vibrerende telefon fra vibrering?
Hvordan fjerner jeg min vibrerende telefon fra vibrering?

Video: Hvordan fjerner jeg min vibrerende telefon fra vibrering?

Video: Hvordan fjerner jeg min vibrerende telefon fra vibrering?
Video: How To Turn Off Vibration On ANY iPhone 2024, April
Anonim

At muliggøre vibration , tryk på det Lydstyrke ned-tast indtil Vibrere Kun vises. Til deaktiver vibration , tryk på det Lydstyrke op-tast, indtil et passende lydstyrkeniveau er nået. Bemærk: Til deaktivere både lyd og vibration , tryk på det Lydstyrke ned-tast indtil Stille vises. Vibrationen indstillingerne er nu ændret.

Ved også, hvordan får jeg min LG flip-telefon fra at vibrere?

Mest LG telefoner have en vibrere tilstandsgenvejsknap på tastaturet. Det vibrere mode-knappen er let at trykke på ved et uheld. Enkelt gang vibrere tilstand er aktiveret på telefon , ingen mængde af justering af lydstyrken vil få telefon at ringe. Du skal vende den af ved at holde nede vibrere mode genvejsknap.

Og hvordan forhindrer jeg mit fingeraftryk i at vibrere? Gå til Indstillinger->Tilgængelighed-> Vibration -> Tryk på vibration , og sæt den til ' Af '. Dette er en løsning for at opnå det, du ønsker, og ikke en ordentlig løsning.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan slår jeg vibration fra på Oneplus 7?

Deaktiver kun tastaturet Vibration : Gå til menuen Indstillinger > Tryk på Sprog og input > Vælg virtuelt tastatur > klik på Gboard og vælg Præferencer. Opfølgningsskærmen giver dig mulighed for at deaktivere det Vibrere på tastetryk.

Hvordan sikrer jeg, at min telefon forbliver lydløs?

Sådan får du dine opkald og notifikationer til at vibrere eller forblive stille:

  1. Tryk på en lydstyrkeknap.
  2. Til højre, over skyderen, vil du se et ikon. Tryk på den, indtil du ser: Vibrer. Stum. Bemærk: Hvis du ikke kan se et ikon, skal du gå til trinene for ældre Android-versioner.
  3. Valgfrit: For at slå lyden til eller fra for vibration skal du trykke på ikonet, indtil du ser Ring.

Anbefalede: