Hvad betyder klasseobjekt i Python?
Hvad betyder klasseobjekt i Python?

Video: Hvad betyder klasseobjekt i Python?

Video: Hvad betyder klasseobjekt i Python?
Video: Python Tutorial deutsch [22/24] - Klassen und Objekte 2024, April
Anonim

EN klasse er en kodeskabelon til oprettelse genstande . Objekter har medlemsvariable og har adfærd forbundet med dem. I python -en klasse er skabt af nøgleordet klasse . An objekt er oprettet ved hjælp af konstruktøren af klasse . Det her objekt vil så blive kaldt instansen af klasse.

Hvad er derfor en objektklasse i Python?

Python klasser og Objekter . EN klasse er en brugerdefineret plan eller prototype, hvorfra genstande er skabt. Klasser give et middel til at samle data og funktionalitet sammen. Oprettelse af en ny klasse skaber en ny type objekt , hvilket gør det muligt at lave nye forekomster af den type. EN klasse er som en plan for en objekt.

For det andet, hvad er klasse og objekt i Python med eksempel? Python er en objekt orienteret programmeringssprog. I modsætning til procedureorienteret programmering, hvor hovedvægten er på funktioner, objekt orienteret programmering stress på genstande . Objekt er simpelthen en samling af data (variabler) og metoder (funktioner), der virker på disse data. Og, klasse er en plan for objekt.

Hvad er Objekt () i denne forbindelse i Python?

Python-objekt() Funktion Den objekt() funktion returnerer en tom objekt . Du kan ikke tilføje nye egenskaber eller metoder til dette objekt . Det her objekt er basen for alle klasser, den har de indbyggede egenskaber og metoder, som er standard for alle klasser.

Hvad kaldes, når en funktion er defineret inde i en klasse i Python?

Funktioner måske defineret indeni et modul, en klasse , eller en anden fungere . Funktion defineret i en klasse er hedder en metode.

Anbefalede: