Indholdsfortegnelse:

Hvordan sletter jeg et bibliotek i Salesforce?
Hvordan sletter jeg et bibliotek i Salesforce?

Video: Hvordan sletter jeg et bibliotek i Salesforce?

Video: Hvordan sletter jeg et bibliotek i Salesforce?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Marts
Anonim

Administrer biblioteker fra Files Home

  1. At skabe en bibliotek og mærke din bibliotek med en bibliotek billede, klik på Ny Bibliotek .
  2. For at redigere en bibliotek , skal du klikke på rullemenuen ved siden af a bibliotek og vælg Rediger Bibliotek Detaljer.
  3. Til slette et bibliotek , klik Slet . Bemærk Kun tom biblioteker kan slettes. Slet filer først og derefter slette det bibliotek .

Spørgsmålet er også, hvordan sletter man et bibliotek?

Naviger til bibliotek vil du slette . og klik derefter Bibliotek indstillinger. Klik på på indstillingssiden Slet dette dokument bibliotek under Tilladelser og administration. Hvis du er sikker på, at du vil slette det bibliotek , klik på OK.

På samme måde, hvordan sletter jeg filer i Salesforce? Sletter -en Fil fra en indholdsdetaljeside til slette det fil fra Chatter, Salgsstyrke CRM-indhold og alle steder, hvor det er blevet delt, skal du klikke på fil navn på fanen Biblioteker, Indhold eller Abonnementer. Fra siden med indholdsdetaljer skal du klikke på Rediger | Slet Indhold til slette det fil.

På samme måde, hvad er bibliotek i Salesforce?

EN bibliotek tilladelse er en gruppe af privilegier, der er tildelt hver Salgsstyrke CRM-indhold bibliotek medlem. Det bestemmer de opgaver, som et medlem kan udføre i en bestemt bibliotek . Den samme bruger kan have en anden bibliotek tilladelse i hver bibliotek . Opret og rediger Bibliotek Tilladelser.

Hvordan får jeg adgang til biblioteker i Salesforce?

Indtast Generelle indstillinger i feltet Find hurtigt, og vælg derefter Generelle indstillinger. Vælg Biblioteker i Salesforce Filer. At styre adgang for en undergruppe af brugere skal du bruge Få adgang til biblioteker tilladelse, tilgængelig for profiler og tilladelsessæt på de fleste standardbrugerlicenser.

Anbefalede: