Hvordan tænder du Dyson-staven?
Hvordan tænder du Dyson-staven?

Video: Hvordan tænder du Dyson-staven?

Video: Hvordan tænder du Dyson-staven?
Video: Беспроводные пылесосы Dyson V8 - Начало работы 2024, Marts
Anonim

Tryllestav tilstand A Løft op tryllestav hætte og træk metal tryllestav fra indersiden af håndtaget, indtil det klikker. A Først forlænge tryllestav , og tryk derefter på sideknapperne for at fjerne tryllestav håndtag fra slange . Arbejd altid med maskinen i bunden af trappen. Sørg for, at maskinen er i oprejst position, før du bruger værktøj.

Hvordan får jeg i denne forbindelse min Dyson-stav ind igen?

Løft op tryllestav hætten og træk metallet tryllestav fra indersiden af håndtaget, indtil det låser på plads. Tryk på tryllestav udløserknappen og fjern tryllestav håndtag og slange fra maskinen. At skubbe til tryllestav tilbage inde i slangen, sørg for at slangen er lige. Tryk på tryllestav slip knappen og tryk tryllestav ned i slangen.

For det andet, hvordan slipper man slangen på en Dyson? For at afmontere slange fra tryllestaven bruger du et blidt greb til at glide slange ned staven indtil slange manchetten klikker på plads nær enden af staven. Du kan fjern slangen helt ved at trykke på låseknappen på plastikmanchetten på slange og trækker det af.

Derfor, hvor er tryllestavens udløserknap på en Dyson?

På forsiden af håndtaget, du holder for at styre vakuumet, er den stavudløserknap . Dette er en stor udløser knap der findes lige over magten knap . Skub på udløser knap ind og hold, mens du trækker op i håndtaget. Det tryllestav glider ud af beslaget, der holder det på plads.

Hvordan lukker jeg min Dyson-stav?

1 Tryk på hurtigudløseren for at afmontere slangen/ tryllestav fra maskinen. 2 Skub til tryllestav til ende af slangen. Skub tilbage tryllestav hætte og sæt et af værktøjerne direkte på tryllestav håndtere. Tryk på tryllestav udløserknappen og fjern tryllestav.

Anbefalede: