Indholdsfortegnelse:

Hvordan tænder du Monster-hovedtelefoner?
Hvordan tænder du Monster-hovedtelefoner?

Video: Hvordan tænder du Monster-hovedtelefoner?

Video: Hvordan tænder du Monster-hovedtelefoner?
Video: Skillet - Monster (Official Video) 2024, April
Anonim

Til tur dem tændes, skal du blot trykke på den midterste knap på fjernbetjeningen og holde den nede. For at parre dem med din enhed skal du trykke og holde den midterste knap lidt længere og derefter søge efter "iSport Wireless Superslim" på din enheds Bluetooth-liste.

Hvordan nulstiller jeg mine monster-hovedtelefoner på denne måde?

Nulstil dine trådløse hovedtelefoner

  1. Sluk headsettet.
  2. Hold multifunktions- og lydstyrkeknapperne nede i otte sekunder.
  3. Hold øje med, at de røde og blå indikatorlamper skifter tre gange.

Desuden, hvordan parrer jeg mit Bluetooth Monster-headset med min Iphone? Til par dem med din enhed, tryk og hold den midterste knap lidt længere, og søg derefter efter "iSport Wireless Superslim" på din enheds Bluetooth liste. Efter dig par dem én gang, bør de forblive parret, næste gang du tænder dem indeni Bluetooth rækkevidde.

Hvis du tager dette i betragtning, hvorfor vil mine monster-hovedtelefoner ikke oprette forbindelse til Bluetooth?

Hvornår parring , sørg for at BLUETOOTH enheden er inden for 1 m fra din hovedtelefoner . Tænd for BLUETOOTH enhed og aktivere parring . Slet parring oplysninger om BLUETOOTH enhedsliste og udføre parring igen. Prøv at reducere antallet af apps, der kører på BLUETOOTH enhed tilsluttet.

Hvordan kan jeg bruge hovedtelefoner på mit tv?

Dette er den mest direkte og oplagte måde at gøre det på brug din hovedtelefoner med din TV . Det er også det mindst praktiske. Hvis din TV har en 3,5 mm hovedtelefoner stik, skal du blot tilslutte din kablede hovedtelefoner ind i det. Hvis din TV har ikke et 3,5 mm stik, men har RCA stereoudgange, få en RCA-til-3,5 mm adapter og brug din hovedtelefoner Den vej.

Anbefalede: