Blæser det altid i Flagstaff?
Blæser det altid i Flagstaff?

Video: Blæser det altid i Flagstaff?

Video: Blæser det altid i Flagstaff?
Video: Hvorfor blæser det mere om vinteren? 2024, April
Anonim

Især i løbet af foråret vil alle dele af Flagstang område har tendens til at være blæsende i løbet af dagen. Over natten og tidlig morgen vinder jævnligt øst for Flagstang ; vindstød kan nå op på 45 til 50 miles i timen.

Ligeledes blæser det altid i Arizona?

Foråret er over os, og det betyder nordlige Arizona er ved at blive en ekstrem blæsende placere. Nu, mens du ikke behøver at bekymre dig for meget om at blive båret væk af en slyngel brise, kan andre påvirkninger af vinden, såsom støvstorme og vejlukninger, blive en hindring.

Man kan også spørge, hvordan er vintre i Flagstaff Arizona? Flagstangsvintre er kolde og snefyldte - ret et chok for de fleste besøgende i Grand Canyon State. Nogle vintre er værre end andre, så tjek vejrudsigten inden du pakker og vær forberedt med snesko og en varm frakke. Den gennemsnitlige dagtemperatur varierer fra 20 til 40 grader.

Simpelthen så, hvor koldt bliver det i Flagstaff?

Gennemsnitligt vejr i Flagstang Arizona, USA. I Flagstang , somrene er varme og for det meste klare, og vintrene er meget kold , tørt og delvist overskyet. I løbet af året varierer temperaturen typisk fra 19°F til 81°F og er sjældent under 4°F eller over 88°F.

Har Flagstaff fire sæsoner?

Flagstang har fire distinkt årstider og meget køligere gennemsnitstemperaturer. I de sene sommermåneder (for det meste i august) Flagstang er badet i eftermiddagsmonsuner næsten hver dag. Hver sæson i Flagstang er fantastisk at besøge - og at bo i, især hvis man har lyst fire distinkt årstider , men alle badet i sol.

Anbefalede: