Indholdsfortegnelse:

Hvad er en Mtree?
Hvad er en Mtree?

Video: Hvad er en Mtree?

Video: Hvad er en Mtree?
Video: The Yew Tree, Taxus baccata. Deadly poisonous tree. 2024, Kan
Anonim

Ifølge manpage, mtree er et værktøj, der bruges til at "kortlægge et kataloghierarki." Manpagen går mere i detaljer i afsnittet BESKRIVELSE: The mtree værktøj sammenligner filhierarkiet forankret i den aktuelle mappe med en specifikation læst fra standardinputtet.

Derfor, hvad er et datadomæne MTree?

MTree replikering udnytter snapshots til at sikre, at destinationen Datadomæne systemet vil altid være et punkt-i-tidsbillede af kilden Datadomæne system. Snapshots er punkt-i-tidsbilleder af MTree . For hver MTree replikeringskontekst vil systemet automatisk oprette (og automatisk slette) snapshots af MTree.

Man kan også spørge, hvad er et datadomæne? I data ledelse og databaseanalyse, en Datadomæne henviser til alle de værdier, som a data element kan indeholde. Reglen for bestemmelse af domæne grænse kan være så simpel som en data type med en opregnet liste over værdier. I en normaliseret data model, referencen domæne er typisk angivet i en referencetabel.

Med hensyn til dette, hvordan fungerer Data Domain-replikering?

Replikering vil kopiere effektivt data fra en Datadomæne system til et andet over et netværk. Det replikation teknologi kopierer det komprimerede, deduplikerede data fra et system kaldet kilden til et andet system kaldet destinationen.

Hvordan driver du et datadomæne?

Løsning:

  1. Sådan tænder du et datadomænesystem:
  2. Tænd for eventuelle udvidelseshylder før controlleren.
  3. Tryk på controllerens tænd/sluk-knap (som vist i installations- og opsætningsvejledningen til dit datadomænesystem).
  4. Bekræft, at systemet er kommet op.
  5. Sådan slukker du for strømmen til datadomænesystemet:

Anbefalede: