Indholdsfortegnelse:

Hvordan ændrer jeg indsættelsestilstand i eclipse?
Hvordan ændrer jeg indsættelsestilstand i eclipse?

Video: Hvordan ændrer jeg indsættelsestilstand i eclipse?

Video: Hvordan ændrer jeg indsættelsestilstand i eclipse?
Video: Change your Eclipse (CubeIde) theme | VIDEO 37 2024, Kan
Anonim

Når du har en editor åben, kan du dobbeltklikke på ordet ' Indsæt ' vist i statuslinjen nederst på Formørkelse vindue. Tryk blot Indsæt nøgle til at skifte mellem smart indsættelsestilstand og overskrivningstilstand . Og det er universel adfærd på alle teksteditorer, der ikke er begrænset til formørkelse redaktør.

På samme måde kan du spørge, hvordan ændrer jeg min markør til indsættelsestilstand?

For at ændre overskrivningsindstillingerne, så du kan få adgang til overskrivningstilstand ved at trykke på INSERT, skal du gøre følgende:

  1. Tryk på Alt+F, T for at åbne Word-indstillinger.
  2. Tryk på A for at vælge AVANCERET, og tryk derefter på Tab.
  3. Tryk på Alt+O for at flytte til afkrydsningsfeltet Brug Indsæt-tasten til at kontrollere overskrivningstilstand.

Og hvordan ændrer jeg markørstilen i eclipse? Tryk på Indsæt-tasten på dit tastatur for at skifte tilbage til Indsæt-tilstand. Mange programmer, der håndterer tekst, har dette til fælles. Hvis du tilfældigvis bruger et mac-tastatur på linux (ubuntu), er Insert faktisk fn + return. Du kan også klikke på nullet på det numeriske tastatur for at skifte mellem cursoren typer.

Med hensyn til dette, hvad er smart indsættelsestilstand i formørkelse?

Smart Insert-tilstand er slået til som standard, når du starter Formørkelse eller når du åbner en Java-kildefil. Du kan skifte mellem de tre Indtastning tilstande ved at trykke på Indsæt tasten én gang, eller ved at dobbeltklikke på tasten mode i statuslinjen.

Hvordan slår jeg overskrivning fra?

Tryk på "Ins"-tasten for at skifte overskrive mode af . Afhængigt af din tastaturmodel kan denne tast også være mærket "Indsæt". Hvis du bare vil deaktiver overskrivning tilstand, men behold muligheden for at slå den til igen, så er du færdig.

Anbefalede: