Hvad er brugen af @PersistenceContext?
Hvad er brugen af @PersistenceContext?

Video: Hvad er brugen af @PersistenceContext?

Video: Hvad er brugen af @PersistenceContext?
Video: Hibernate Object States | Persistence Life Cycle 2024, Kan
Anonim

Du kan brug det @ PersistensKontekst annotation til at injicere en EntityManager i en EJB 3.0-klient (såsom en stateful eller stateless session bean, meddelelsesdrevet bean eller servlet). Du kan brug @ PersistensKontekst uden at angive en unitName-attribut til brug OC4J standard persistensenheden, som eksempel 29-12 viser.

På samme måde spørger folk, hvad er PersistenceContext?

EN persistens kontekst er et sæt af entiteter, således at der for enhver vedvarende identitet er en unik enhedsforekomst. Inden for en persistens kontekst , enheder administreres. EntityManager styrer deres livscyklus, og de kan få adgang til datalagerressourcer. Den adskilte enhed kan ikke indlæse nogen yderligere vedvarende tilstand.

Derudover, hvad er en EntityManager? Enhedsleder . I JPA er EntityManager interface bruges til at tillade applikationer at administrere og søge efter enheder i relationsdatabasen. Det EntityManager er en API, der styrer livscyklussen af entitetsforekomster. An EntityManager objekt administrerer et sæt af entiteter, der er defineret af en persistensenhed.

Hvad er derfor brugen af EntityManager i JPA?

JPA Entity Manager er Brugt at få adgang til en database i en bestemt Ansøgning . det er Brugt at administrere vedvarende entitetsforekomster, at finde entiteter efter deres primære nøgleidentitet og at forespørge på alle entiteter.

Hvad er @PersistenceContext i forårsstøvler?

@ PersistensKontekst er JPA standard annotation, som giver dig bedre kontrol over hvilken persistens kontekst du injicerer. forår - støvle - persistens-kontekst -annotation/46114447#46114447.