Kan Thunderbird eksportere til PST?
Kan Thunderbird eksportere til PST?

Video: Kan Thunderbird eksportere til PST?

Video: Kan Thunderbird eksportere til PST?
Video: Импортируйте Thunderbird в Outlook 2016, профиль Windows навалом - бесплатное руководство 2024, April
Anonim

Mozilla Thunderbird er en desktop e-mail-klientsoftware, designet og udviklet af Mozilla . Du kan let eksporter Thunderbird e-mails til MBOX-format, hvorimod der ikke er en sådan mulighed eksporter Thunderbird e-mails til PST format. Skridt til Konvertere MBOX til Outlook PST Filformat. Start værktøjet og tilføj din MBOX-fil.

Efterfølgende kan man også spørge, kan Outlook importere fra Thunderbird?

Eksporterer Thunderbird til Outlook med software: Trin 1: Start SysTools MBOX til Outlook konverter værktøj. Trin 2: Vælg ' Thunderbird ' og vælg relevante MBOX-filer til eksport. Trin 3: Se et eksempel på det scannede Thunderbird e-mails i værktøjets grænseflade. Trin 4: Klik på 'Eksporter' til konvertere Thunderbird til Outlook let.

På samme måde, hvordan migrerer jeg fra Thunderbird til Outlook? Eksporter data fra Thunderbird til Outlook ved hjælp af træk-og-slip-metoden

  1. Lav en ny mappe på skrivebordet (giv mappen et passende navn).
  2. Åbn de Thunderbird-meddelelser, som du vil flytte ind i Outlook.
  3. Brug nu træk-og-slip til at flytte alle e-mails eller udvalgte e-mails fra Thunderbird til en ny mappe.

Spørgsmålet er også, kan Mozilla Thunderbird åbne PST-filer?

Thunderbird kan ikke importere a. pst eller.ost fil . Mest importere værktøjer, og Thunderbird , kræver, at en kompatibel version af Outlook er installeret på den pc, der bruges til importere Microsoft OutlookData Filer . For at importere beskeder fra Outlookto Thunderbird , Outlook skal være standard mailklient.

Hvor er Thunderbird-e-mails gemt?

Mozilla Thunderbird holder dine e-mail-data skjult mappe placeret på din computer. Carbonite føjer denne placering til dit sikkerhedskopisæt som standard. For at sikre, at filerne er sikkerhedskopieret, skal du navigere til den placering, hvor de er gemt for at se, om de er valgt.. AppData er skjult som standard.

Anbefalede: