Hvad laver apostrof i Matlab?
Hvad laver apostrof i Matlab?

Video: Hvad laver apostrof i Matlab?

Video: Hvad laver apostrof i Matlab?
Video: Hvad Fuck Laver Du 2024, April
Anonim

MATLAB bruger apostrof operator (') for at udføre en kompleks konjugeret transponering, og prik- apostrof operator (. ') for at transponere uden konjugation. For matricer, der indeholder alle reelle elementer, returnerer de to operatorer det samme resultat. producere det samme skalære resultat.

Simpelthen så, hvad bruges det til i Matlab?

MATLAB er et højtydende sprog til teknisk databehandling. Den integrerer beregning, visualisering og programmering i en let-at- brug miljø, hvor problemer og løsninger er udtrykt i velkendt matematisk notation. Typisk bruger omfatte: Dataanalyse, udforskning og visualisering.

Man kan også spørge, hvad betyder et enkelt citat i Matlab? matlab /characters-and-strings.html. I en nøddeskal: enkelte citater definer en tegnvektor med størrelsen 1xN, hvor N er antal tegn mellem citater.

Derfor, hvordan bruger du en apostrof i en streng i Matlab?

  1. Strenge begynder og slutter med et enkelt citat (' = apostrof). Et dobbelt anførselstegn (") for at afgrænse en streng resulterer i en fejl.
  2. For at sætte et enkelt anførselstegn i en streng, brug to enkelte anførselstegn i træk (''). (ikke en sort skråstreg flugt)
  3. matlab har ikke strenginterpolation. For at sætte et tal i en streng, er det bedst at bruge sprintf().

Hvad er operatøren i Matlab?

An operatør er et symbol, der fortæller compileren at udføre specifikke matematiske eller logiske manipulationer. MATLAB er designet til at fungere primært på hele matricer og arrays. Derfor, operatører i MATLAB arbejde både på skalære og ikke-skalære data. MATLAB tillader følgende typer elementære operationer −

Anbefalede: