Er apostrof en speciel karakter?
Er apostrof en speciel karakter?

Video: Er apostrof en speciel karakter?

Video: Er apostrof en speciel karakter?
Video: Character Dheela With Lyrics | Ready I Salman Khan I Zarine Khan | Pritam 2024, Kan
Anonim

Det apostrof (' eller ') Karakter er tegnsætningstegn, og nogle gange et diakritisk tegn, på sprog, der bruger det latinske alfabet og nogle andre alfabeter. På engelsk bruges det til flere formål: Markeringen af udeladelsen af et eller flere bogstaver (som i sammentrækningen af ikke todon't).

Så hvad er Ascii-koden for en apostrof?

For at få bogstavet, tegnet, tegnet eller symbolet "'": (Enkelt citat eller Apostrof ) på computere med Windows-operativsystem: 1) Tryk på " Alt "-tasten på dit tastatur, og slip ikke. 2) Hold nede, mens du holder nede " Alt ", på dit tastatur skal du skrive tallet "39", som er tallet på bogstavet eller symbolet "'" i ASCII tabel.

Derudover, hvad er de 3 anvendelser af apostrof? Det apostrof har tre anvendelser : 1) til formbesiddende navneord; 2) at vise udeladelse af bogstaver; og 3 ) for at angive flertal af bogstaver, tal og symboler.

Heri, kan XML-tags have specialtegn?

Det XML Anbefalingen siger, at et navn skal begynde med et bogstav eller et af få tegnsætninger tegn , efterfulgt af bogstaver, cifre, bindestreger, understregninger eller koloner. Det betyder, at du derfor er begrænset i hvad tegn du kan brug i en element navn i XML . En bindestreg kan også bruges i element navne.

Kan du bruge en apostrof i et navn?

Brug en apostrof at angive ejerskab ved et egennavn. An apostrof med et "s" efter et egennavn angiver, at personen, stedet eller tingen ejer det navneord, der følger efter hans eller hendes navn . For eksempel "Mary'slemons."

Anbefalede: