Hvordan undslipper man en karakter i Matlab?
Hvordan undslipper man en karakter i Matlab?

Video: Hvordan undslipper man en karakter i Matlab?

Video: Hvordan undslipper man en karakter i Matlab?
Video: Spider-Man in Minecraft! #shorts 2024, Kan
Anonim

Det flugtkarakter i Matlab er enkelt citat ('), ikke omvendt skråstreg (), som i C-sprog. Derfor skal din streng være sådan her: tStr = 'Hej, jeg' er en stor (ikke så stor) MATLAB narkoman; Siden min skoletid! '

På samme måde kan man spørge, hvordan man undslipper i Matlab?

For at stoppe udførelsen af en MATLAB ® kommando, tryk på Ctrl+C eller Ctrl+Break. På Apple Macintosh-platforme kan du også bruge Command+. (Kommando-tasten og punktum-tasten). Ctrl+C stopper ikke altid eksekveringen for filer, der kører lang tid, eller som kalder indbyggede filer eller MEX-filer, der kører længe.

Og hvad er operatøren i Matlab? An operatør er et symbol, der fortæller compileren at udføre specifikke matematiske eller logiske manipulationer. MATLAB er designet til at fungere primært på hele matricer og arrays. Derfor, operatører i MATLAB arbejde både på skalære og ikke-skalære data. MATLAB tillader følgende typer elementære operationer −

Hvordan sætter jeg på denne måde enkelte anførselstegn i en streng i Matlab?

  1. Strenge begynder og slutter med et enkelt citat (' = apostrof). Et dobbelt anførselstegn (") for at afgrænse en streng resulterer i en fejl.
  2. For at sætte et enkelt anførselstegn i en streng, brug to enkelte anførselstegn i træk (''). (ikke en sort skråstreg flugt)
  3. matlab har ikke strenginterpolation. For at sætte et tal i en streng, er det bedst at bruge sprintf().

Hvad laver Sprintf i Matlab?

sprintf er det samme som fprintf, bortset fra at det returnerer dataene i en MATLAB strengvariabel i stedet for at skrive den til en fil. Formatstrengen specificerer notation, justering, signifikante cifre, feltbredde og andre aspekter af outputformat.

Anbefalede: