Hvordan fungerer NB IoT?
Hvordan fungerer NB IoT?

Video: Hvordan fungerer NB IoT?

Video: Hvordan fungerer NB IoT?
Video: Alexander Haneng – SMART TRACKING WITH IOT AND NARROWBAND 2024, Kan
Anonim

NB - IoT er en teknologi, der gør det muligt for et stort antal enheder at sende data, hvor der ikke er nogen standard mobilnetværksdækning. Den bruger et licenseret frekvensspektrum, hvor der ikke er interferens med andre enheder, hvilket garanterer en mere pålidelig dataoverførsel.

Udover dette, hvorfor er NB i IoT?

NarrowBand-Internet of Things ( NB - IoT ) er en standardbaseret low power wide area (LPWA) teknologi udviklet til at muliggøre en lang række nye IoT enheder og tjenester. NB - IoT forbedrer væsentligt strømforbruget for brugerenheder, systemkapacitet og spektrumeffektivitet, især i dyb dækning.

har NB IoT brug for et SIM-kort? NB - IoT enheder har brug for SIM-kort der er klargjort på et specifikt APN. Vodacom: NB - IoT tjenester kan i øjeblikket aktiveres på enhver kontrakt SIM-kort (10 eller 14 cifre). Ikke tilgængelig på forudbetalt i øjeblikket.

Simpelthen, hvad er NB IoT-teknologi?

Smalbånds IoT . Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Smalt bånd Internet of Things ( NB - IoT ) er en Low Power Wide Area Network (LPWAN) radio teknologi standard udviklet af 3GPP for at muliggøre en bred vifte af mobilenheder og tjenester.

Hvad er forskellen mellem NB IoT og LTE M?

I en nøddeskal, NB - IoT tilbyder lav båndbredde dataforbindelser til lave omkostninger og er i øjeblikket Europa-fokuseret, mens LTE - M er optimeret til højere båndbredde og mobilforbindelser, inklusive tale. LTE - M har højere gennemløb med lavere latency, og batteriforbruget er optimeret i overensstemmelse hermed.

Anbefalede: