Hvad er HDP i Hadoop?
Hvad er HDP i Hadoop?

Video: Hvad er HDP i Hadoop?

Video: Hvad er HDP i Hadoop?
Video: Hvad er data sampling? 2024, April
Anonim

Hortonworks dataplatform ( HDP ) er en sikkerhedsrig, virksomhedsklar, open source Apache Hadoop distribution baseret på en centraliseret arkitektur (GARN). HDP adresserer behovene for hvilende data, driver kundeapplikationer i realtid og leverer robuste analyser, der hjælper med at accelerere beslutningstagning og innovation.

Bare så, hvad er HDP og HDF?

HDF - bruges til at håndtere data i bevægelse. HDP - bruges til at håndtere Data i hvile. Men HDP indeholder storm (real-time beskedbehandling) og Kafka (distribueret beskedsystem).

er Hortonworks HDP gratis? Hortonværk tjener penge ved at sælge support, træning og Professional Services (rådgivning). Siden HDP er Apache-licenseret software, dens kildekode er også tilgængelig på Github for gratis (se: Hortonværk Inc.). Hortonværk komponenter er 100% Open Source, kræver ingen licens og er gratis at bruge.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er HDF i Hadoop?

Cloudera DataFlow (Ambari) Cloudera DataFlow (Ambari)-tidligere Hortonworks DataFlow ( HDF )-er en skalerbar streaminganalyseplatform i realtid, der indtager, kuraterer og analyserer data for nøgleindsigt og øjeblikkelig handlingsorienteret intelligens.

Hvad er forskellen mellem Hadoop og Apache Hadoop?

Forskellen mellem Apache Hadoop og Apache Spark Kortreducer. Den behandler også strukturerede og ustrukturerede data, der er gemt i HDFS. Hadoop MapReduce er designet i en måde at behandle en stor mængde data på en klynge af råvarehardware. MapReduce kan behandle data i batch-tilstand.

Anbefalede: