Hvad er et logisk drev eller virtuelt drev?
Hvad er et logisk drev eller virtuelt drev?

Video: Hvad er et logisk drev eller virtuelt drev?

Video: Hvad er et logisk drev eller virtuelt drev?
Video: What are Drive Partitions? 2024, April
Anonim

EN logisk drev er en virtuelle værktøj, der skaber brugbar lagerkapacitet på en eller flere fysiske hårde kører i et operativsystem. Det køre omtales som virtuelle ” fordi det ikke findes fysisk.

Og hvad menes der med logisk drev?

EN logisk drev er en køre plads, der logisk skabes oven på en fysisk harddisk køre . EN logisk drev er en separat partition med sine egne parametre og funktioner, og den fungerer uafhængigt. EN logisk drev kan også kaldes en logisk drev partition eller logisk diskpartition.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en logisk drevpartition? Logisk drev er harddisken skillevæg oprettet i udvidet skillevæg . Ligesom primært skillevæg , a logisk partition kan bruges til at installere Windows og andre typer filer, men vi kan ikke aktivere den.

Derudover, hvad er et virtuelt drev?

EN virtuelt drev er en softwarekomponent, der emulerer en faktisk diskdrev , såsom en optisk disk køre , en diskette diskdrev , eller en hård diskdrev . Til andre programmer, en virtuelt drev ser ud og opfører sig som en faktisk fysisk enhed.

Hvordan opretter jeg et logisk drev?

Udvid Storage node og vælg "Disk Management". Hvis du vil åbne Disk Management MMC-snap-in som selvstændig, skal du skrive diskmgmt. msc inde i kørselsdialogboksen og tryk på "Enter". 1) Højreklik på den udvidede partition, som du vil oprette Logisk drev , og vælg "Ny Logisk drev " fra kontekstmenuen.

Anbefalede: