Hvordan laver jeg en Newsela-konto?
Hvordan laver jeg en Newsela-konto?

Video: Hvordan laver jeg en Newsela-konto?

Video: Hvordan laver jeg en Newsela-konto?
Video: Newsela Tutorial for Teachers 2024, April
Anonim
  1. Gå til newsela .com.
  2. Klik på knappen Deltag.
  3. Du bliver bedt om at besvare et par spørgsmål. På siden, hvor du indtaster dit navn og din e-mailadresse, skal du vælge Tilmeld dig med Google. Vælg dit fakultet Google konto (Sådan her Newsela bekræfter, at du har forbindelse til den rigtige skole).

Bare så, hvordan får jeg Newsela-svar?

Gå til en artikel og vælg det niveau, du vil se quizzen for svar nøgle. Klik på Aktiviteter for at åbne aktivitetspanelet. Klik på Quiz. Klik på Næste og Tilbage for at se alle quizzer svar.

skal du betale for Newsela? Tilpasning til standarder og Newsela -kurateret tekstsæt vilje ikke længere være synlig uden en betalt abonnement. De andre 20+ standard-justerede indholdsgenrer såsom primære kilder, referencetekster, pro/kon parrede tekster, historiske dokumenter og præ-kurerede tekstsæt vilje kræver et abonnement.

Folk spørger også, hvor meget koster en Newsela-konto?

Newsela PRO Newsela offentliggør ikke priser på sin hjemmeside, men delte i et nyligt tweet, at Pro-versionen koster ca. $6, 000 skole, $2.000 pr. klassetrin og $18 pr. elev pr. år.

Er der en gratis version af Newsela?

Det Gratis version af Newsela giver dig ikke adgang til elevdata, men studerende har adgang til deres egne fremskridt på opgaver.

Anbefalede: