Hvordan laver jeg et langt kunstværk på steam?
Hvordan laver jeg et langt kunstværk på steam?

Video: Hvordan laver jeg et langt kunstværk på steam?

Video: Hvordan laver jeg et langt kunstværk på steam?
Video: POV du skal vælge mellem to gaver pt 2 2024, Kan
Anonim

Holdet over kl Damp . Design (inklusive Oddball) har skabt en chrome-udvidelse, som automatiserer næsten en masse ting skabelse af kunst ! Den har en knap, der automatisk uploades som en lange kunstværker . Du skal blot vælge kunstværk og giv den et navn, og klik derefter på knappen, der vises.

Med hensyn til dette, hvilket dampniveau har du brug for til fremvisning af kunstværker?

Profilfremvisninger uddeles hver 10 niveauer hvilket betyder du få din første profil udstillingsvindue på niveau 10, den næste kl niveau 20 og så videre.

hvordan føjer du brugerdefinerede illustrationer til steam? Til upload kunstværker , gå til de relaterede Community Hub's Kunstværk fanen og se efter " Upload kunstværk "-knappen øverst til højre.

Desuden, hvordan fjerner du kunst på steam?

Det samme er tilfældet på Kunstværk fanen i infovinduet; der er ingen kunstværk synlige, og intet tegn på noget, der tillader dig slette det eksisterende kunstværk . Tricket er at klikke på kunstværk firkant i infovinduet, og tryk derefter på Slet nøgle. Den firkant ligner så figuren til højre.

Hvad er størrelsen på steam-kunstværker?

Størrelse : Angiv venligst '231px x 87px' billede. Derfra to mindre størrelser (120x45 og 184x69) kapsler genereres automatisk.

Anbefalede: