Hvad er en REST-server?
Hvad er en REST-server?

Video: Hvad er en REST-server?

Video: Hvad er en REST-server?
Video: Что такое REST API? 2024, April
Anonim

REST server API. Repræsentativ statsoverførsel ( HVILE ) er en stil af softwarearkitektur til distribuerede hypermediesystemer såsom World Wide Web. HVILE -stilarkitekturer består af klienter på den ene side og en server på den anden.

Med hensyn til dette, hvad er en REST API-server?

En RESTful webtjeneste (også kaldet en RESTful web API ) er en webservice implementeret ved hjælp af HTTP og principperne for HVILE . Det er en samling af ressourcer med fire definerede aspekter: basis-URI'en for webtjenesten, såsom https://example.com/resources/ internetmedietypen for de data, der understøttes af webtjenesten.

Desuden, hvad bruges hvile til? Repræsentativ statsoverførsel ( HVILE ) er en softwarearkitektonisk stil, der definerer et sæt begrænsninger anvendes til oprettelse af webtjenester. Webtjenester, der er i overensstemmelse med HVILE arkitektonisk stil, kaldet RESTful Web-tjenester, giver interoperabilitet mellem computersystemer på internettet.

Man kan også spørge, hvad hvile står for?

Repræsentativ statsoverførsel

Hvad er REST principper?

HVILE er statsløs. Det betyder, at kommunikationen mellem klienten og serveren altid indeholder al den information, der er nødvendig for at udføre anmodningen. Hvis adgang til en ressource kræver godkendelse, skal klienten godkende sig selv med hver anmodning. HVILE er cachebar.

Anbefalede: