Hvad bruger en laserprinter til udskrivning?
Hvad bruger en laserprinter til udskrivning?

Video: Hvad bruger en laserprinter til udskrivning?

Video: Hvad bruger en laserprinter til udskrivning?
Video: How do printers work? (Color Laser Printer & inkjet printer) 2024, April
Anonim

Brug af laserprintere toner, som er et fint pulver, der smeltes på papiret for at skabe et permanent billede. Tonerbaseret printere , som typisk også omfatter xerografiske kopimaskiner Print meget hurtigt og få dokumenter, der holder i mange år uden at falme eller udtvære.

Hvad kan en laserprinter i denne forbindelse udskrive på?

Mest laserprintere brug papir i letter-størrelse. High-end produktion printere brug løbende ark. Laserprintere kan printe på transparenter, selvklæbende etiketter og letvægtskort. EN laser printer med duplex print kan printes på den ene side af papiret, vend papiret om, og print på den anden side.

For det andet, bruger laserprintere blæk? Laser printere , på den anden side, har en drumunit, der smelter (eller smelter) tonerpulver på papir med varme. Altså en printer type anvendelser blæk , den anden bruger pulver. Inkjet printere sprays blæk dråber mens laserprintere smelt tonerpulver på papir. Det er ikke for at sige allinkjet printere gør.

I betragtning af dette, hvordan fungerer laserudskrivning?

Hvordan en laserprinteren virker . Det gør en laser strålescanning frem og tilbage over en tromle inde i printer , der opbygger et mønster af statisk elektricitet. Den statiske elektricitet tiltrækker en slags pulveriseret blæk på siden, kaldet toner. Endelig, som i en fotokopimaskine, binder en fikseringsenhed toneren til papiret.

Hvorfor bruger en laserprinter varme i printprocessen?

Tromlen opsamler derefter selektivt elektrisk ladet pulveriseret blæk (toner) og overfører billedet til papir, som derefter opvarmes for permanent at smelte teksten, billederne eller begge dele sammen med papiret. Ligesom med digitale kopimaskiner, laserprintere bruge en xerografi udskrivningsproces.

Anbefalede: