Bruger JBoss Apache?
Bruger JBoss Apache?

Video: Bruger JBoss Apache?

Video: Bruger JBoss Apache?
Video: Country Roads - Apalachee Falls (Take Me Home) John Denver Cover 2024, April
Anonim

JBoss omfatter sin egen webserver, så Apache er ikke teknisk nødvendigt. Det er muligt at køre JBoss uden Apache . Denne tilgang er bedst egnet, når den virtuelle server er vil kun blive brugt til at køre denne applikation, og intet andet.

Hvad er derfor Apache og JBoss?

Det JBOSS Enterprise Web Server er et letvægts webapplikationsserverprodukt baseret på en modificeret version af Apache Tomcat. En anden forskel mellem de to produkter er JBOSS Enterprise Web Servers mangel på virksomhedsfunktioner.

På samme måde bruger JBoss Tomcat? JBoss Application Server følger med Tomcat som standard webcontainer. Den indlejrede Tomcat tjenesten er den udvidede implementering/ jboss -web. deployer. Alle de nødvendige jar-filer, der er nødvendige af Tomcat kan findes derinde, samt en web.

Så er JBoss en webserver?

JBoss webserver er en virksomhed klar Webserver designet til mellemstore og store applikationer, baseret på Tomcat. JBoss webserver giver organisationer en enkelt implementeringsplatform til Java Server Pages (JSP) og Java Servlet-teknologier, PHP og CGI.

Hvad er brugen af Apache Tomcat?

Apache Tomcat bruges til at implementere din Java Servlets og JSP'er. Så i din Java projekt kan du bygge din WAR-fil (forkortelse for Web ARchive) og bare slippe den i udrulningsmappen i Tomcat. Så grundlæggende er Apache en HTTP-server, der betjener HTTP. Tomcat er en Servlet- og JSP-serverservering Java teknologier.

Anbefalede: