Kontrollerer stavekontrol virkelig stavningen korrekt?
Kontrollerer stavekontrol virkelig stavningen korrekt?

Video: Kontrollerer stavekontrol virkelig stavningen korrekt?

Video: Kontrollerer stavekontrol virkelig stavningen korrekt?
Video: Заработай $ 200 за 1 час от Microsoft Word (БЕСПЛАТНО)-заработай ... 2024, April
Anonim

Stavekontrol vil ikke opdage den ukorrekte brug af homonymer, såsom "deres" og "der". Stavekontrol kan markere ord som fejl, der faktisk er korrekt . Stavekontrol gør det ikke altid tilbyde nyttige stavning forslag til alvorligt stavefejl.

Ligeledes spørger folk, er stavekontrol altid korrekt?

Stavekontrol Indstillinger Words stavekontrol funktionen indstilles til automatisk kontrollere din stavning mens du skriver. Du kan også altid korrekt ordet på egen hånd. De kontekstuelle fejl fortæller dig, når et ord bruges i den forkerte kontekst. Tag for eksempel sætningen: 'Jeg vil også køre med dig.

hvad er stavekontrol, hvordan er det nyttigt? Stavekontrol er et softwareprogram, der retter stavning fejl i tekstbehandling, e-mail og online diskussioner. Stavekontrol identificerer og retter fejlstavede ord. Det giver dig også mulighed for selv at søge i et dokument efter ord, du ved, du har stavet forkert. Forklaring: det bruges til at rette stavemåder.

Ved også, hvordan kontrollerer jeg stavefejl i Word?

Microsoft Ord . Til kontroller stavning i en Ord dokument, åbn dokumentet, gå til fanen "Review", og klik derefter på " Stavning & Grammatik " (en del af "Proofing"-gruppen af værktøjer). Derefter vises et vindue, der viser den første ord programmet mener at være stavet forkert. Klik gennem mulighederne for at gennemgå hele dokumentet

Hvordan fungerer en stavekontrol?

Det stave brik arbejder ved at sammenligne hvert ord skrevet med en liste over tusindvis af korrekt stavede ord og derefter bruge algoritmer til at bestemme de korrekte stavemåder. Hvis et ord (f.eks. et navn) er stavet korrekt, kan du tilføje det til programmets undtagelsesliste, så det ikke vil blive markeret som stavet forkert i fremtiden.

Anbefalede: