Indholdsfortegnelse:

Hvordan tester man et loopback-stik?
Hvordan tester man et loopback-stik?

Video: Hvordan tester man et loopback-stik?

Video: Hvordan tester man et loopback-stik?
Video: Как выжить при взрыве гранаты? 2024, Kan
Anonim

Kabelføringstest

  1. Fjern loopback-stikket fra VWIC-porten.
  2. Tilslut kablet til VWIC-porten.
  3. Frakobl kablet fra SmartJack.
  4. Sæt loopback til den ende af kabelføringen.
  5. Udfør loopback-tests.

På samme måde, hvad kan testes med et loopback-stik?

EN loopback stik er en enhed vant til prøve porte (såsom serielle, parallelle USB- og netværksporte) til at identificere problemer med netværk og netværksinterfacekort (NIC). Loopback stik udstyr letter afprøvning af simple netværksproblemer og er tilgængelig til meget lave omkostninger.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er pinout for et t1 loopback stik? Loopback stik Bemærk: Benene på et RJ-45-kabel prop er nummereret fra 1 til 8. Med metalstifterne på prop vendt mod dig, er stift 1 den stift længst til venstre. Det T1 CSU/DSU har en pinout forskellig fra fire-leder 56K CSU/DSU. Stikket til T1 CSU/DSU er en RJ-48C.

På samme måde kan du spørge, hvordan tester jeg en netværksloopback?

Tryk på "Enter". Det loopback adresse vises på Ping.exe-skærmen, der vises. Du skal være tilsluttet en netværk til se loopback adresse. af I IPv4 vil dette næsten altid være 127.0. 0,1.

Hvad bruges et loopback-stik til?

loopback stik . Et stik anvendes til diagnosticering af transmissionsproblemer. Også kaldet en "wrap prop , " det stik ind i en Ethernet- eller seriel port og krydser over sendelinjen til modtagelinjen, så udgående signaler kan omdirigeres tilbage til computeren til test.

Anbefalede: