Indholdsfortegnelse:

Hvordan navngiver jeg en kolonne i pandaer?
Hvordan navngiver jeg en kolonne i pandaer?

Video: Hvordan navngiver jeg en kolonne i pandaer?

Video: Hvordan navngiver jeg en kolonne i pandaer?
Video: Я ИГРАЮ ЗА СИРЕНОГОЛОВОГО и КАРТУН КЭТА! НОВЫЙ SCP - водяной монстр! 2024, Kan
Anonim

En måde at omdøbe kolonner i Pandas er at bruge df. kolonner fra Pandaer og tildel nyt navne direkte. For eksempel, hvis du har navne af kolonner på en liste, du kan tildele listen til kolonnenavne direkte. Dette vil tildele navne på listen som kolonnenavne for datarammen "gapminder".

Bare så, hvordan omdøber du en kolonne?

Omdøb en kolonne

  1. Dobbeltklik på en kolonne i Query Editor, og indtast det nye navn.
  2. I forespørgselseditoren kan du også højreklikke på den kolonne, du vil omdøbe, og vælge Omdøb i menuen, der vises.

Ved også, hvordan ændrer jeg rækkefølgen af kolonner i pandaer? En nem måde ville være at omtildele datarammen med en liste over kolonner , omarrangeret efter behov. vil gøre præcis, hvad du vil. Du skal oprette en ny liste over dine kolonner i det ønskede bestille , og brug derefter df = df[cols] til omarrangere det kolonner i dette nye bestille . Du kan også bruge en mere generel tilgang.

Desuden, hvordan får jeg kolonner i pandaer?

For at vælge en kolonne i Pandas DataFrame, kan vi enten få adgang til kolonner ved at kalde dem ved deres kolonner navn. Kolonne Tilføjelse: For at tilføje en kolonne i Pandas DataFrame, kan vi erklære en ny liste som en kolonne og tilføje til en eksisterende dataramme.

Hvordan omdøber du en kolonne i Excel?

Klik på bogstavet for kolonne vil du omdøbe at fremhæve det hele kolonne . Klik på "Navn" boksen, placeret til venstre for formellinjen, og tryk på "Slet" for at fjerne det aktuelle navn. Indtast et nyt navn til kolonne og tryk på "Enter".

Anbefalede: