Indholdsfortegnelse:

Hvordan finder jeg min MongoDB-sti?
Hvordan finder jeg min MongoDB-sti?

Video: Hvordan finder jeg min MongoDB-sti?

Video: Hvordan finder jeg min MongoDB-sti?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, April
Anonim

Det Standard sti er [skal være] /data/db vejviser , men hvis det mappe er ikke til stede, mongodb vil fyre fra stien givet ind den mongodb . conf fil.

Heraf, hvor er mine MongoDB-data gemt?

Som standard, MongoDB lytter efter forbindelser fra klienter på port 27017 og lagrer data i det / data /db bibliotek. På Windows er denne sti tændt det kørsel, hvorfra du starter MongoDB . For eksempel, hvis du ikke angiver en --dbpath, starter en MongoDB server på det C: drev gemmer alle data filer i C: data db.

Desuden, hvor opbevares Mongodump? Som standard, mongodump gemmer outputfiler i en mappe med navnet dump i den aktuelle arbejdsmappe. For at sende databasedumpen til standardoutput skal du angive " - " i stedet for en sti. Skriv til standardoutput, hvis du vil behandle outputtet, før du gemmer det, f.eks. at bruge gzip til at komprimere dumpet.

Også spurgt, hvordan kontrollerer du, om du har MongoDB installeret?

Tjek MongoDB-version i Windows / Linux

  1. For at kontrollere mongodb version, brug mongod kommandoen med --version option.
  2. På Windows skal du bruge den fulde sti til mongod.exe og mongo.exe for at kontrollere mongodb-versionen, hvis du ikke har indstillet MongoDB Path.
  3. Men hvis MongoDb Path bliver sat, kan du blot bruge mongod og mongo kommandoen.

Hvordan lagres data i MongoDB?

I MongoDB , data er gemt som dokumenter. Disse dokumenter er gemt i MongoDB i JSON-format (JavaScript Object Notation). JSON-dokumenter understøtter indlejrede felter, så relaterede data og lister over data måske gemt med dokumentet i stedet for en ekstern tabel. JSON er formateret som navn/værdi-par.

Anbefalede: