Hvordan sender du beskeder på Instagram på skrivebordet?
Hvordan sender du beskeder på Instagram på skrivebordet?

Video: Hvordan sender du beskeder på Instagram på skrivebordet?

Video: Hvordan sender du beskeder på Instagram på skrivebordet?
Video: Byg din virksomhed på Instagram | Din virksomhed i København 2024, April
Anonim

Få den gratis Instagram app til Windows fra Windows App butik. Installer og start appen på din Windows PC , og log derefter ind på den. Tryk på Direkte besked ”-ikonet og vælg din ven, som du vil have direkte besked . For at tjekke din Beskeder , klik på pileikonet og gå til samtaleafsnittet for at se dem.

Hvordan sender du på denne måde en besked på Instagram på computeren?

Gå til den profil, du gerne vil sende som en besked . Tryk på øverst til højre, og vælg derefter SharethisProfile (iOS) / Sende Profil som Besked (Android). Søg efter og vælg person eller gruppe, du gerne vil sende profilen til (op til 32 personer). Tryk på Sende.

Man kan også spørge, hvordan sender man en besked til nogen på Instagram på en Mac? Hvis du vil uploade billeder eller se andre brugeres indlæg, skal du springe dette over og fortsætte til metode 2.

  1. Trin 1: Download IG:dm.
  2. Trin 2: Start og bekræft IG:dm.
  3. Trin 1: Start Flume-appen.
  4. Trin 2: Klik på DM-funktion.
  5. Trin 3: Indtast brugerens Instagram-håndtag.

Desuden, hvor er beskederne på Instagram-skrivebordet?

Se i øverste højre hjørne af Instagram vindue. Der er det - det papirflyikon. Tryk på (nå, klik – du er på en Windows skrivebord nu) det ikon og presto, der er dine direkte Beskeder.

Kan du chatte på Instagram på en computer?

Instagram lad nu du send foto og videoDM'er fra din pc . Instagram vil stadig ikke lade du upload indlæg til din profil fra din computer (med mindre du har en smart tabletting med et bagmonteret kamera). Men nu, du i det mindste kan send foto og video som direkte beskeder fra dit skrivebord ved hjælp af Windows10-appen.

Anbefalede: