Hvordan sletter du tumblr-beskeder?
Hvordan sletter du tumblr-beskeder?

Video: Hvordan sletter du tumblr-beskeder?

Video: Hvordan sletter du tumblr-beskeder?
Video: Sådan sletter du Instagram-konto permanent (2023) | Slet Instagram-konto permanent | Delete Insta 2024, Marts
Anonim

Sletter Beskeder

Enhver fanmail, der sendes direkte til dig, vises her, som dosubmissions til din blog og eventuelle spørgsmål sendt gennem Tumblr spørge-funktion (hvis aktiveret). Beskeder vises kronologisk med den seneste øverst. Til slette en besked, klik på krydsikonet ved siden af den og klik derefter på "OK".

Også spurgt, hvordan får du slettede beskeder tilbage på Tumblr?

Åbn en hvilken som helst postkasse, og klik derefter på den lukkede mappe i venstre sidebjælke. Rul til bunden af den lukkede mappe, og klik derefter på knappen For nylig Slettet link. Hvis du klikker på en samtale, får du vist en forhåndsvisning af slettet besked. Bare klik på Gendan Samtale knap at genoprette samtalen.

Udover ovenstående, hvordan sender du direkte beskeder på Tumblr? Log ind på din Tumblr konto, og klik derefter på det lille konvolutikon i øverste højre hjørne af Tumblr vindue. Klik på den blå " Sende Fan Mail"-knappen til højre. På trods af sit navn tjener den samme funktionalitet og formål som afsendelse en privat besked.

Hvad sker der tilsvarende, når du sletter din tumblr?

Tumblr lader du sletter din hele revisor nogen af de blogs, der du har oprettet med den konto. Sletning af din Tumblr konto fjernes din primærblog og alle sekundære blogs. Efter slette din Tumblr konto, brugerens e-mailadresse og blog-URL du valgte for, at kontoen vil gå tilbage i puljen til genbrug.

Har Tumblr læsekvitteringer?

Du kan ved ikke om nogen har Læs din besked på Tumblr fordi, i modsætning til andre beskedapps som Messenger, gør den det ikke har en" Læs " indikator. Det gør Tumblr dog har en indikator om hvor længe siden nogen var aktiv, hvis de ikke har slået det fra i indstillingerne.

Anbefalede: