Hvilken strømadapter skal jeg bruge til Canada?
Hvilken strømadapter skal jeg bruge til Canada?

Video: Hvilken strømadapter skal jeg bruge til Canada?

Video: Hvilken strømadapter skal jeg bruge til Canada?
Video: Hvilke mærker og brands kan lede til et højt strømforbrug? 2024, Marts
Anonim

I Canada det strøm stikdåser er af type A og B. Standardspændingen er 120 V og standardfrekvensen er 60 Hz. Når man bor i USA, gør man det ikke brug for -en strøm prop adapter i Canada . Din strøm stik passer.

Også spurgt, skal jeg bruge en stikkonverter til Canada?

Ligesom USA, bolig Canada bruger 110 elektriske systemer ved 60 hertz. Du vil brug for en spændingstransformer/ konverter for dine elektriske apparater, hvis de kører på en anden spænding. Hvis disse stik er anderledes end dem, der bruges i dit land, vil du det brug for stikkontakt konverter.

Kan du desuden bruge amerikanske stik i Canada? Outlets og spændingen (110 volt) er den samme som i Forenede Stater . Små apparater såsom hårtørrer, strygejern, barbermaskiner mv. kan bruges i Canada . For dem fra andre lande kræves adaptere til elektriske apparater. Frekvensen af elektrisk strøm i Canada er 60 Hz.

Udover ovenstående, hvordan ser en canadisk stikkontakt ud?

I Canada standardspændingen er 120 V og frekvensen er 60 Hz. Spændingen i Canada (120 V) er mindre end i Australien (230 V). Du skal bruge en spændingsomformer.

Er stik i USA og Canada det samme?

Du kan bruge dine elektriske apparater i Canada , fordi standardspændingen (120 V) er samme som i De Forenede Stater af Amerika. Så du behøver ikke en spændingsomformer i Canada , når man bor i De Forenede Stater af Amerika.

Anbefalede: