Kan du splejse Ethernet-kabler sammen?
Kan du splejse Ethernet-kabler sammen?

Video: Kan du splejse Ethernet-kabler sammen?

Video: Kan du splejse Ethernet-kabler sammen?
Video: Кассирша_Рассказ_Слушать 2024, April
Anonim

Ethernet kabler bruges til at forbinde to eller flere computere sammen i en kablet netværk . Det splejsning bør kun tage et par minutter, hvorefter den nye kabel skal føre data på tværs af netværk lige så let som en af de kabler den blev lavet af gjorde tidligere.

Heraf, kan du splejse cat5 kabel sammen?

Aldrig splejsning -en CAT-5 kabel som en permanent løsning på et snit eller beskadiget kabel . Når det er sagt, når en kabel er beskadiget og skal repareres hurtigt, det kan være splejset som en midlertidig foranstaltning vilje præstere godt nok til at transportere netværkstrafik pålideligt indtil ny kabeldåse blive kørt.

For det andet, kan du rette et afskåret Ethernet-kabel? Du kan splejse den skære ledninger ved at matche farverne. Du skal fjerne den udvendige isolering, derefter isoleringen fra de enkelte ledninger, sno og lodde dem, og derefter isolere dem igen med enten meget lille varmekrympe eller elektrisk tape. ELLER… Bare gå ud og køb en ny ethernet kabel.

Man kan også spørge, kan man splejse Cat 6?

CAT6 kabel er designet til at understøtte kravene til gigabit netværkshastigheder. Som sådan er det et almindeligt kabelvalg til højhastighedsnetværksinfrastruktur. Forbind to eksisterende CAT6 kabler sammen ved hjælp af almindelige netværkskabelkomponenter. Spar tid ved splejsning CAT6 infrastrukturkabel frem for at trække nyt kabel.

Kan du forlænge Ethernet-kabler?

I nogle tilfælde er det muligt at bruge eksisterende faciliteter til forlænge dit LAN. Hvis der er en eksisterende parsnoet kobber eller coax kabel løb da du kan forlænge din netværk med et par Ethernet forlængere. Brug en i hver ende for at konvertere Ethernet til DSL (digital subscriber line) og tilbage igen til Ethernet.

Anbefalede: