Hvad fungerer som et ekstra sikkerhedslag på undernetniveau i en VPC?
Hvad fungerer som et ekstra sikkerhedslag på undernetniveau i en VPC?

Video: Hvad fungerer som et ekstra sikkerhedslag på undernetniveau i en VPC?

Video: Hvad fungerer som et ekstra sikkerhedslag på undernetniveau i en VPC?
Video: Add An Extra Security Layer To Protect Your Content 2024, Kan
Anonim

En netværks-ACL (NACL) er valgfri lag af sikkerhed for VPC at handlinger som en firewall til styring af trafik ind og ud af en eller flere undernet . Standard ACL tillader al indgående og udgående trafik.

Ligeledes spørger folk, hvad er en VPC Security Group?

AWS sikkerhedsgrupper og eksempel sikkerhed Hver sikkerhedsgruppe - fungerer stort set på samme måde som en firewall - indeholder et sæt regler, der filtrerer trafik, der kommer ind og ud af en EC2-instans. I modsætning til netværksadgangskontrollister (NACL'er) er der ingen "Nægt"-regler. Sikkerhedsgrupper er specifikke for en VPC.

Desuden, hvad er forskellen mellem sikkerhedsgruppe og netværks ACL? Sikkerhedsgrupper i en VPC angiver, hvilken trafik der er tilladt til eller fra en Amazon EC2-instans. Netværks ACL'er operere på undernetniveau og evaluere trafik, der kommer ind og ud af et undernet. Netværks ACL'er kan bruges til at angive både Tillad og Afvis regler. Netværks ACL'er filtrer ikke trafik mellem tilfælde i samme undernet.

I forhold til dette, hvor mange VPC'er er jeg tilladt i hver AWS-region som standard?

Selvom du kan har op til fem VPC'er i en region , kun initialen VPC at AWS skaber for dig kan være den standard VPC . Hver VPC er knyttet til et IP-adresseområde, som er en del af - en Klasseløs Inter-Domain Routing (CIDR) blok, som vilje bruges til at allokere private IP-adresser til EC2-instanser.

Hvilken funktion hjælper med at sikre dine Amazon VPC-ressourcer ved at give isolering på undernetniveau?

Amazon VPC giver fremskreden sikkerhedsfunktioner , såsom sikkerhed grupper og netværksadgangskontrollister, til aktivere indgående og udgående filtrering ved instansen og undernetniveau . Derudover kan du gemme data i Amazon S3 og begrænse adgangen, så den kun er tilgængelig fra instanser indeni din VPC.

Anbefalede: