Hvad gør ESC i Microsoft Word?
Hvad gør ESC i Microsoft Word?

Video: Hvad gør ESC i Microsoft Word?

Video: Hvad gør ESC i Microsoft Word?
Video: How to set Tabs in Word 2024, Kan
Anonim

en nøgle (ofte mærket Esc ) findes på de fleste computertastaturer og bruges til en hvilken som helst af de forskellige funktioner, som at afbryde eller annullere den aktuelle proces eller kørende program, eller for at lukke et pop op-vindue.

Deraf, hvad er funktionen af ESC i tastaturet?

På computertastaturer er Esc-tasten (kaldet Escape nøgle i den internationale standardserie ISO/IEC 9995) er en nøgle bruges til at generere escape-tegnet (som kan repræsenteres som ASCII-kode 27 i decimal, Unicode U+001B eller Ctrl +[).

Man kan også spørge, hvad gør Ctrl Y i Word? Det genereres ved at holde Ctrl og tryk på Y tasten på de fleste computertastaturer. I de fleste Windows-applikationer fungerer denne tastaturgenvej som Redo, og vender tilbage til forrige Fortryd. I nogle programmer såsom Microsoft Office gentager den den forrige handling, hvis det var noget andet end Fortryd.

Desuden, hvad gør kontrol Z i Word?

Det modsatte af fortryd er fortryd. Gentag-kommandoen vender fortryd eller flytter bufferen til en mere aktuel tilstand. I de fleste Windows-applikationer aktiveres kommandoen Fortryd ved at trykke på Ctrl + Z eller Alt+Backspace-tastebindinger. I alle Macintosh-applikationer aktiveres kommandoen Fortryd ved at trykke på Kommando- Z.

Hvad er forskellen mellem backspace og slet?

Både Del eller Slet nøgle og Backspace nøgle er vant til slette tekst. Men når du arbejder med tekst, sletter et tryk på Del-tasten tekst til højre for markøren og trykker på Backspace tasten sletter tekst til venstre (bagud) for markøren.

Anbefalede: