Indholdsfortegnelse:

Hvad gør indsæt i Microsoft Word?
Hvad gør indsæt i Microsoft Word?

Video: Hvad gør indsæt i Microsoft Word?

Video: Hvad gør indsæt i Microsoft Word?
Video: Microsoft Word (Grundkurs) Für Anfänger: Alles was du wissen musst | Microsoft Office Tutorial Serie 2024, Kan
Anonim

sæt ind Skriv, som du ønsker

Når du sæt ind tekst ved hjælp af Ctrl+V, Ord standard til indsætte både teksten og enhver formatering, der er anvendt på den tekst. Det betyder, at teksten vilje se ud som det gjorde på den oprindelige placering.

På denne måde, hvad er funktionen af indsæt i Microsoft Word?

For at kopiere et objekt fra en buffer (eller udklipsholder) til en fil. I ord bearbejdning flyttes tekstblokke fra et sted til et andet ved at skære og indsætte . Når du skærer en tekstblok, ord processor fjerner blokken fra din fil og placerer den i et midlertidigt opbevaringsområde (abuffer).

Ved også, hvad er brugen af indsæt-kommando? sæt ind er en kommando der giver dig mulighed for at indsætte data fra udklipsholderen i en Ansøgning . Det Indsæt kommando bruges mest til at kopiere tekst fra et område til et andet. For eksempel kan du kopiere et afsnit fra et tekstdokument og sæt ind det i en e-mail-besked.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er pastafunktionen?

1. sæt ind er et operativsystem og en programhandling, der giver dig mulighed for at kopiere et objekt eller en tekst fra en placering og placere den til en anden placering. Hvis teksten, billedet eller andre objekter ikke er blevet korrekt kopieret til udklipsholderen, kan det ikke indsættes.

Hvordan bruger du udklipsholderen?

Brug Office-udklipsholderen

  1. Hvis du ikke allerede er der, skal du klikke på Hjem og derefter klikke på startprogrammet i nederste højre hjørne af udklipsholdergruppen.
  2. Vælg den tekst eller grafik, du vil kopiere, og tryk på Ctrl+C.
  3. Gentag eventuelt trin 2, indtil du har kopieret alle de elementer, du vil bruge.
  4. I dit dokument skal du klikke, hvor du vil indsætte elementet.

Anbefalede: