Indholdsfortegnelse:

Hvad er kommandoen Indsæt?
Hvad er kommandoen Indsæt?

Video: Hvad er kommandoen Indsæt?

Video: Hvad er kommandoen Indsæt?
Video: Mavokali - Commando (Official Music Video) Mapopo 2024, Kan
Anonim

Indsæt er en meget brugt kommando i Structured Query Language (SQL) datamanipulationssprog (DML), der bruges af SQL Server og Oracle relationelle databaser. Det indsæt kommando bruges til indsættelse en eller flere rækker ind i en databasetabel med specificerede tabelkolonneværdier.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan indsætter man en tabel?

For at indsætte en række i en tabel skal du angive tre ting:

  1. Først tabellen, som du vil indsætte en ny række i, i INSERT INTO-sætningen.
  2. For det andet en kommasepareret liste over kolonner i tabellen omgivet af parenteser.
  3. For det tredje en kommasepareret liste over værdier omgivet af parenteser i VALUES-sætningen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad indsætter i retur? INDSÆT indsatser nye rækker ind i et bord. Man kan indsætte en eller flere rækker angivet af værdiudtryk, eller nul eller flere rækker, der er et resultat af en forespørgsel. Den valgfrie TILBAGEKOMST klausul årsager INDSÆT at beregne og Vend tilbage værdi(er) baseret på hver række faktisk indsat (eller opdateret, hvis en PÅ KONFLIKT GØR UPDATE-klausul blev brugt).

På samme måde bliver det spurgt, hvad er dataindsættelse?

Dataindsættelse er processen med indsættelse rækker ind i en tabel. Det dataindsættelse metoder og et eksempel på angivelse af SQL-sætninger er vist som følger. Dataindsættelse metoder. Det INDSÆT statement er vant til indsætte rækker.

Kan vi indsætte data i udsigt?

EN udsigt kan defineres som en virtuel tabel eller en lagret forespørgsel og data tilgængelig via en udsigt er ikke gemt i databasen som et særskilt objekt. Du kan indsætte data til ovenstående tabeller ved hjælp af visningerne vi lige har skabt. Og det er den samme syntaks der vi bruge til indsætte data til borde.

Anbefalede: