Hvor kan jeg få en trykt telefonbog?
Hvor kan jeg få en trykt telefonbog?

Video: Hvor kan jeg få en trykt telefonbog?

Video: Hvor kan jeg få en trykt telefonbog?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Bestille Bøger

Levering af trykt telefon mapper er begrænset på visse områder. Online telefonbøger kan findes på frontier.com/whitepages. Hvis en Print kopi er tilgængelig, kan du bestille en gratis kopi ved at ringe til 1-800-Frontier eller 1-800-376-6843.

Spørgsmålet er også, hvor kan jeg få en telefonbog?

Bestille Bøger Levering af trykt telefon mapper er begrænset på visse områder. Online telefonbøger kan findes på frontier.com/whitepages. Hvis en trykt kopi er tilgængelig, kan du bestille en gratis kopi ved at ringe til 1-800-Frontier eller 1-800-376-6843.

På samme måde udskrives telefonbøger stadig? På opsiden, telefonbøger er stadig gratis. Nogle stater telefonbøger er på nippet til at udgå, hvis de ikke allerede har været det. Nuværende brugere kan gå til www.verizon.com/whitepages for at slå tal op og snart trykte bøger vil helt være fortid.

Hvordan bestiller jeg på denne måde trykte telefonbøger?

Ring til bestille -en telefonbog . Du kan bestille en ved at ringe til dem på 1-800-888-8448. Når det er tilgængeligt, skal du sørge for at angive, om du ønsker den engelske eller spanske version.

Laver de stadig telefonbøger 2019?

De Gule Sider stopper med at udskrive fra januar 2019 efter mere end fem årtier, har dets ejer Yell annonceret. Den første af de 104 endelige udgaver bliver distribueret i Kingston i januar 2018, og den sidste udsendes et år senere i Brighton, hvor den første gang udkom i 1966.

Anbefalede: