Hvad er virtuel kolonne i Oracle?
Hvad er virtuel kolonne i Oracle?

Video: Hvad er virtuel kolonne i Oracle?

Video: Hvad er virtuel kolonne i Oracle?
Video: Virtual Columns in Oracle Database 11g Onward 2024, Kan
Anonim

Introduktion til Oracle virtuel kolonne

EN virtuel kolonne er et bord kolonne hvis værdier beregnes automatisk ved hjælp af andre kolonne værdier eller et andet deterministisk udtryk. Hvis du udelader datatypen, vil den virtuel kolonne vil tage datatypen for resultatet af udtrykket.

Også spurgt, hvad er virtuel kolonne i SQL?

I relationelle databaser a virtuel kolonne er et bord kolonne hvis værdi beregnes automatisk ved hjælp af andre kolonner værdier eller et andet deterministisk udtryk.

På samme måde, hvad er skjult kolonne i Oracle? Skjulte kolonner er kolonner der findes i tabellen, men som ikke kan vælges. Det er der forskellige årsager til Oracle kan skabe en skjult kolonne -- to af de mere almindelige årsager er. Når en kolonne er markeret som ubrugt, men ikke tabt, er det skjult.

Heraf, kan vi oprette indeks på virtuel kolonne i Oracle?

Virtuelle kolonner kan bruges i WHERE-sætningen i UPDATE- og DELETE-sætningen, men de kan ikke blive ændret af DML. De kan bruges som en partitionsnøgle i virtuel kolonne baseret partitionering. Indekser kan være oprettet på dem. Som du kunne have gættet, orakel ville skab funktionsbaseret indekser som vi skaber på normale borde.

Hvad er identitetskolonnen i Oracle?

Introduktion til Oracle-identitetskolonne Det identitet kolonne er meget nyttig til den primære surrogatnøgle kolonne . Når du indsætter en ny række i identitet kolonne , Oracle genererer automatisk og indsætter en sekventiel værdi i kolonne . Hvis du angiver en værdi, Oracle vil indsætte denne værdi i identitet kolonne.

Anbefalede: