Kan vi oprette indeks på virtuel kolonne i Oracle?
Kan vi oprette indeks på virtuel kolonne i Oracle?

Video: Kan vi oprette indeks på virtuel kolonne i Oracle?

Video: Kan vi oprette indeks på virtuel kolonne i Oracle?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Kan
Anonim

Virtuelle kolonner kan bruges i WHERE-sætningen i UPDATE- og DELETE-sætningen, men de kan ikke blive ændret af DML. De kan bruges som en partitionsnøgle i virtuel kolonne baseret partitionering. Indekser kan skabes på dem. Som du kunne have gættet, orakel ville skab funktionsbaseret indekser som vi skaber på normale borde.

Tager du dette i betragtning, på hvilke kolonner skal du oprette indekser i Oracle?

Indekser giver hurtigere adgang til data for operationer, der returnerer en lille del af en tabels rækker . Generelt bør du oprette et indeks på en kolonne i en af følgende situationer: Kolonnen forespørges ofte. Der findes en referenceintegritetsbegrænsning på kolonnen.

Kan jeg desuden oprette et indeks til visning i Oracle? Indeksering og Visninger . Oracle SQL standarder gør ikke støtte oprettelse af indekser på visninger . Hvis du har brug for det indeks dokumenter, hvis indhold er i forskellige tabeller, du kan skabe en datalagringspræference ved hjælp af objektet USER_DATASTORE.

På samme måde, hvad er en virtuel kolonne i Oracle?

Introduktion til Oracle virtuel kolonne EN virtuel kolonne er et bord kolonne hvis værdier beregnes automatisk ved hjælp af andre kolonne værdier eller et andet deterministisk udtryk. Her er syntaksen for en virtuel kolonne : 1. kolonnenavn [data_type] [GENERERET ALTID] SOM (udtryk) [ VIRTUEL ]

Kan vi oprette indeks på primær nøglekolonne i Oracle?

Som standard er OPRET INDEKS statement opretter et btree indeks . Når du skab et nyt bord med en primærnøgle , Oracle opretter automatisk en ny indeks for primære nøglekolonner . I modsætning til andre databasesystemer, Oracle ikke automatisk skab en indeks for de udenlandske nøglekolonner.

Anbefalede: